Пробне тестування на вступ у 2023 році

Шановні вступники!

Навчально-науковий центр дистанційного навчання та моніторингу освітньої діяльності розпочинає процедуру реєстрації та проведення пробних тестувань на вступ у 2023 році. Вона відбуватиметься у 2 етапи.

І етап. Реєстрація

З 24 травня 2023 року до 2 червня 2023 року ви зможете зареєструватись для проходження пробного тестування для вступу на ОР магістра. За покликанням реєстраційна форма ви знайдете форму для реєстрації вступників на ОР магістра до Прикарпатського національного університету в 2023 році, які бажають пройти пробне вступне тестування з фахових іспитів, предметних іспитів та іноземної мови.

Звертаємо вашу увагу, що для успішної реєстрації та надсилання вам даних аутентифікації, необхідно вірно заповнити усі поля реєстраційної форми. Якщо ви студент нашого університету, то для реєстрації користуйтесь поштою у домені @pnu.edu.ua

ІІ етап. Тестування.

Після успішної реєстрації вам буде надіслано дані для проходження пробного тестування, яке відбуватиметься у період з 5 червня 2023 року до 12 червня 2023 року.

У разі виникнення питань просимо звертатись до Навчально-наукового центру дистанційного навчання та моніторингу освітньої діяльності за електронною поштою dist@pnu.edu.ua